Help ons met jouw mening! 

IMG 8500

Omdat we het IHF zo goed en zo vaak mogelijk voor het voetlicht willen brengen hebben we een korte enquête gemaakt. Klik op deze link http://goo.gl/forms/XftZU0lveQ en vul je antwoorden in! We willen heel graag weten wat je van onze organisatie vindt, hoe en waar je ons wilt tegenkomen en meer...

De enquête heeft slechts 9 vragen en kost minder dan vijf minuten van je tijd. Een kleine moeite, maar wij zijn er erg blij mee!


Jaarverslagen 2014 

De gevolgen van de economische recessie waren ook in 2014 nog merkbaar. Des te waardevoller is het dat zoveel donateurs hartverwarmend en verrassend zijn blijven schenken. Het werk van het IHF kon hierdoor worden voortgezet. Ook in de projecten wereldwijd blijkt een enorme wil om in moeilijke tijden toch door te gaan. Heel veel kinderen worden hierdoor gesteund in hun ontwikkeling en dat geeft hoop.

Donaties aan het IHF komen rechtstreeks terecht bij vrijeschool projecten over de gehele wereld. Opvallend is dat steeds vaker geld wordt aangevraagd en ook geschonken voor opleiding en bijscholing van leerkrachten.

Jaarverslag en kerncijfers IHF 2014.pdf


  123

pagina afdrukkenShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInTell a friend

Internationaal Hulpfonds 2003-2017

naar bovennaar de bovenkant van de pagina...