menu
 winkelmandje 

Pampatoys Project 

Argentinië, Buenos Aires

Een project van de Escuela Perito Moreno

Escuela Perito Moreno is een volgroeide vrije school, die onderwijs biedt aan kinderen van 4 t/m 18 jaar. Een groep zeer sociaal bewogen moeders heeft het Pampatoys-project opgezet: aan een groep van ca 20 vrouwen uit een nabijgelegen achterstandswijk wordt werk verschaft door hen onder begeleiding poppen en ander speelgoed te laten maken. Hun producten worden verkocht op vrijescholen in USA, Italië, Noorwegen, Duitsland, Nederland en België.

petito moreno 2

De bekendheid van dit project is vooral te danken aan één moeder die 8 talen spreekt en een zeer actief promotiebeleid via de website www.pampatoys.com.ar en via het persoonlijk contacten leggen met diverse instellingen en scholen. Zo wordt met de opbrengst voor deze 20 vrouwen betaald werk gerealiseerd, waardoor zij via een bescheiden ouderbijdrage ook hun kinderen naar de escuela Perito Moreno kunnen laten gaan.

De produkten van Pampatoys zijn via in het IHF-winkeltje te zien en te koop.

Uw donatie is zeer welkom op code 30009286 Argentinië Pampatoys.

www.pampatoys.com.ar

petitomoreno