menu
 winkelmandje 

Actuele berichten 

Actueel

Facebook Ein Bustan en Mc.Gregor school

Blijf op de hoogte en help mee aandacht te genereren voor Ein Bustan (Vrije School te Israel) en Mc.Gregor (Vrije School in Zuid-afrika) door hen te 'liken' op Facebook.


Reisverslag Brazilië

Met open armen

Als nieuwe portefeuillehouder, in samenwerking met Liard Kranen, reisde Jan Sint met zijn vrouw Carla voorjaar2011 af naar Brazilië. Doel van de reis was kennismaken met bestaande en nieuwe projecten.
Het laatste bezoek van Lotti Hesper, die eind 2010 afscheid nam van het IHF, was in 2007; de hoogste tijd dus voor het aanhalen van de persoonlijke contacten.

Reisverslag Brazilie.pdf


Jaarverslag Internationaal Hulpfonds 2011

Ook in 2011 heeft het Internationaal Hulpfonds (IHF) gedaan waarvoor het is opgericht: ’hulp aan initiatieven buiten Nederland waarbij de vrijeschool pedagogie het uitgangspunt is’. Ons jaarverslag biedt een overzicht van de hulp van het afgelopen jaar en de ontwikkelingen in de eigen organisatie.

IHF Jaarverslag 2011.pdf


Nieuw! Beleids- en werkplan 2012-2017

In 2011 heeft het bestuur van het IHFstil gestaan bij de vraag hoe we de IHF doelstelling de komende vijf jaar in praktijk gaan brengen. Waar leggen we als IHF de focus?Welke nieuwe activiteiten gaan we ontplooien? Hoe pakken we het organisatorisch aan? Lees het in ons Beleids- en werkplan 2012-2017!

IHF Beleids- en werkplan 2012-2017.pdf


Vrijwilligers gevraagd

Casa Santa Isabel een tehuis en opleidings- en werkcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking in São Romão, provincie Seia, Portugal, zoekt vrijwilligers.

Zie ook www.casasantaisabel.org/pt voor meer informatie.

Of mail naar