Uitgebreid jaarverslag 2016 

Op onze site staat sinds een tijdje het jaarverslag voor het publiek in PDF formaat bij Help mee, Jaaroverzichten. Wilt U een uitgebreider verslag, dan kunt U dat via de administratie opvragen. Het zal U dan worden toegestuurd.


Foto's van projecten in Vietnam 

De portefeuillehouder voor ZO-Azië & China, Bert Harms, is onlangs in Vietnam geweest om verschillende projecten te bezoeken. Een fotoboek van zijn bezoek is in te zien via onderstaande link: https://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/ddcf612e-9104-49c7-a6a0-1fc36eb8b763


WOW dag 2016 23.000 euro voor Kakuma 

WOW-dag 2016 23.000 euro voor Kakuma

Vrijeschool Novalis College in Eindhoven en het Karel de Grote College in Nijmegen hielden deze herfst beide een feestelijke sponsordag voor het IHF. Als project werd dit jaar gekozen voor het Waldorf Kakuma Project in het vluchtelingenkamp Kakuma in het Noorden van Kenia. Elke dag wordt hier met meer dan duizend getraumatiseerde kinderen gewerkt. Door te tekenen, schilderen, boetseren, kralen rijgen, zingen, verhalen vertellen en bewegen worden zij geholpen om zich kind te voelen. Een kind dat gewenst is en voor wie er een toekomst mogelijk is.

De leerlingen voerden actie met sponsorlopen, taarten bakken, boottochten, maaltijden, etc, etc. Het Novalis College haalde maar liefst 12.000 euro op, en het Karel de Grote College 11.000.

Namens het Internationaal Hulpfonds IHF heel erg hartelijk bedankt. Ik ga er in februari weer heen. Reiny Jobse, portefeuillehouder Oost-Afrika voor het IHF.

klik om te vergroten


Jaarverslag en kerncijfers 2015 

Jaarverslag 2015 .pdf

Ook dit jaar hebben veel vaste donateurs hun schenking voortgezet. Daarnaast hebben wij veel nieuwe donateurs mogen verwelkomen, sommigen met een eenmalige schenking, anderen met een regelmatige
bijdrage. Ook ontvingen wij weer enkele legaten.

Donaties aan het IHF komen rechtstreeks terecht bij vrijeschoolprojecten over de gehele wereld.

Dank zij onze donateurs zijn wij in staat deze projecten te ondersteunen, waardoor heel veel kinderen zich vrij kunnen ontwikkelen zodat zij later een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij waarin zij leven!


  123 eerdere berichten  

pagina afdrukkenShare on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInTell a friend

Internationaal Hulpfonds 2003-2017

naar bovennaar de bovenkant van de pagina...