menu
 winkelmandje 

Meriam van Herpen 

Biografieën

Meriam van Herpen

Eigenaar administratiekantoor, docent economie en NT2.

Ik gun alle kinderen overal op de wereld onderwijs met aandacht voor hoofd, hart en handen. Het is een fijne gedachte dat je als leraren en ouders elke dag weer nadenkt over “Wat vraagt dit kind van mij?”. Mijn dochters hebben allebei op de vrijeschool gezeten vanaf de peuterspeelzaal tot en met het voortgezet onderwijs. Geweldig om dat hele traject met hen te mogen meemaken. Zelf werd ik er als ouder ook een rijker mens van. De vrijeschool heb ik altijd ervaren als een gemeenschap waar de medewerkers van de school, de ouders en de leerlingen samen een mooie tijd kunnen beleven en veel van elkaar kunnen leren. Door de vrijeschool maak je vrienden voor het leven!

Ik ben sinds 2015 de administrateur van het IHF. Alle administratieve en financiële zaken lopen via mijn kantoor. Ik vind het leuk om dat soort processen zo goed mogelijk te laten verlopen en daarbij samen te mogen werken met een heel enthousiaste club mensen. Bijkomend voordeel is dat ik via het IHF mijn steentje kan bijdragen aan de vrijeschool.

De jubileumbijeenkomst van het IHF in 2019 vond ik een geweldige dag. Al die enthousiaste mensen bij elkaar. Heel warm en inspirerend!