menu
 winkelmandje 

Ruzivo early Childhood Centre 

Zimbabwe

Ruzivo Early Childhood Centre is een klein Waldorf schooltje in Chitungwiza, een buitenwijk van Harare, de hoofdstad van Zimbabwe.

In dit deel van Chitungwiza wordt overal volop gebouwd. De wegen zijn nog niet klaar, maar de huizen die er al staan beloven dat het een riante wijk gaat worden. Gilbert Guvakuva, een ervaren en gediplomeerde Waldorfleraar bouwt hier een kleuterschool en een opleidingscentrum voor leraren, die kleuterleraar willen worden of een basistraining voor Waldorfonderwijs willen krijgen.

Onder de vlag van Early Childhood Teacher Training Zimbabwe worden conferenties en trainingen gehouden. Samen met zijn vrouw Hlekisani, runt hij hier een kleine kleuterschool. Er is ruimte genoeg voor de bouw van een lagere school.