menu
 winkelmandje 

Heilpedagogische therapiecentrum NGO Mayri 

Armenië, Jerevan

img 4

De Aregnazan Waldorf school is bezig aangepast onderwijs te ontwikkelen voor kinderen die bijzondere zorg nodig hebben. Aanvankelijk zaten in iedere klas 1 of 2 van deze kinderen achterin de klas. Maar sinds enige jaren is een heilpedagogisch team gevormd dat deze kinderen na het gezamenlijke periodeonderwijs individueel les geeft. Nadat 2 leraressen in Nederland hadden gezien wat de mogelijkheden zijn, is de Stichting Mayri in het leven geroepen. Het doel van deze Stichting is ondersteunen van de individuele ontwikkeling en het bevorderen van sociale integratie.

img 1img 2

In het centrum van Jerevan is een gebouw aangekocht. De verbouw hiervan hoopt men met steun van die Freunde in Duitsland te kunnen finacieren. Er zullen werkplaatsen komen waar jongeren een vak kunnen leren.
Er komt een winkeltje waar de producten worden verkocht en er komt een thee -en koffie schenkerij.
Zo wil men een volwaardige bestaansmogelijkheid creëren voor deze jongeren.

Daarnaast ontwikkelt men aangepast onderwijs voor kinderen die bijzondere zorg nodig hebben.

De ouders dragen bij naar vermogen. Van dit geld wordt voor een deel de salarissen betaald. Verder is men afhankelijk van buitenlandse bijdragen.

Uw bijdrage kunt u overmaken op de IHF rekening van de Triodosbank: 21.21.95.050 o.v.v. Code 50009341 o.v.v. Mayri

(Triodosbank: IBAN code: NL03 TRIO 0212 1950 50 en BIC: TRIONL 2U)

img 3