menu
 winkelmandje 

Mexico 

Latijns Amerika

Projecten in Mexico

Cuernvaca2

In Mexico is de eerste vrijeschool in 1965 gesticht. Inmiddels zijn er vijf, waarvan er twee onderwijs voor 4 t/m 18-jarigen aanbieden; dit zijn de scholen in Mexico City en de iets ten zuiden van de hoofdstad gelegen stad Cuernavaca.

Cuernvaca5

Het klimaatverschil tussen deze twee steden is enorm: Mexico City in een door bergen omgeven dal, waar het behalve heet ook dampig van de industrie en autogassen is, Cuernavaca op één van de bergen, die op de hoofdstad uitkijken, waar het koel is en de lucht schoon. In Cuernavaca is het opleidingsinstituut tot vrije schoolleraar gevestigd, waar ook de door het IHF gesteunde leerkrachten uit de andere landen van Midden-Amerika hun opleiding volgen.

www.escuelawaldorf.edu.mx

Cuernvaca