menu
 winkelmandje 

Hermanus Waldorfschool 

Zuid-Afrika, Hermanus

Dit is een onafhankelijke vrijeschool in Hermanus, ruim 100 km ten zuidoosten van Kaapstad aan de Indische Oceaan. De schoolgebouwen zijn gesubsidieerd door Duitsland en zien er mooi en degelijk uit. De 150 leerlingen van deze kleurrijke school komen voornamelijk uit de drie wijken eromheen: een witte, een zwarte en een door kleurlingen bewoonde wijk.

De ouders uit de arme wijken verdienen net genoeg om in hun levensonderhoud te voorzien. Toch willen ze hun kind graag naar de Waldorfschool sturen en betalen ze zoveel ze kunnen. De school krijgt 10% subsidie van de regering.

www.hermanuswaldorf.co.za

  • Wilt u de Hermanus Waldorf School steunen vermeld dan bij uw overmaking: Z-A 9238 Hermanus
  • Wilt u het beurzenfonds voor de kinderen van deze school steunen vermeld dan bij uw overmaking:Z-A 93723 Hermanus