menu
 winkelmandje 

Vishma de Keijzer 

Biografieën

Vishma de Keijzer

Pedagoog

Ondanks ik zelf geen vrijeschoolonderwijs genoten heb, heeft kennismaking ermee mij op aangename wijze beïnvloed. Tijdens mijn werk met kinderen kwam onder andere de antroposofie op mijn pad. De wijze van lesgeven en de inhoud van het lesmateriaal ervaar ik als boeiend en verrijkend. Er is ruimte voor de belevingswereld en de uniciteit van het kind, van de mens. In mijn ogen is dat zeer waardevol.

Ik draag als PR medewerker graag mijn bijdrage aan de mooie visie en de doelstellingen van het IHF. Vernieuwen, experimenteren en het hanteren van diverse methoden of benaderingswijzen zie ik als essentieel en onmisbaar. Ik geloof in bundeling van krachten en kwaliteiten. Binnen de PR van het IHF is dat allemaal mogelijk.